Od ideje do cilja

Otkrivajući svijet od rane mladosti, privatno, a s vremenom i poslovno, nekako se sama od sebe nametnula ideja projekta u koji upravo gledate. Kroz godine putovanja i sudjelovanja na brojnim eventima, svjedočili smo raznim događajima i frustrirajućim situacijama čije rješavanje i koordiniranje je uvijek iziskivalo vlastiti angažman i gubitak dragocjenog vremena. Počevši od zrakoplovnih karata i transfera, vrlo često frustirajućih snalaženja u nepoznatim područjima, smještaja u hotelima, rezervacija i korištenja kapaciteta za sastanke ili seminare pa do zahtjevnijih aktivnosti u vidu organizacije poslovnih događanja, neovisno da li se radi o promociji novog proizvoda ili usluge ili obilježavanju nekog posebnog događaja, sve redom zahtijeva određenu razinu organizacije i određeno vrijeme potrebno da se sve gore navedene stavke smisleno poslože.

Suvremeni stil života nam vrlo često ostavlja malo vremena za detaljno planiranje, kako privatnih tako i poslovnih putovanja, organizaciju poslovnih događaja ili pak promociju određenog proizvoda ili usluge.

S obzirom da je sve navedeno u današnje vrijeme neizbježno, vjerujemo da je jedna agencija specijalizirana za takav oblik organizacije, planiranja i svega što obuhvaća jedno putovanje ili event, svakako dobrodošla!

Stupite s nama u kontakt odmah i oslobodite svoje vrijeme!