Away – organizacija domjenaka i evenata
21 studenoga, 2018
Cherry Blossom – najmirisniji festival na svijetu
26 veljače, 2019

Dobrobiti team buildinga i zašto bi trebao postati praksa svakog poduzeća

Team Building Hrvatska, Croatia

Poduzeće u kojem radimo i ljudi koji su dio tog poduzeća zapravo nisu ništa manje od naše druge obitelji.

Uzevši u obzir količinu vremena koju provedemo na poslu, ako samo nakratko zanemarimo formalni radni odnos i njegova obilježja, jasno je da to postaje mjesto gdje nastaju brojna prijateljstva i neprijateljstva, mjesto gdje se rađaju ljubavi i mjesto na kojem možemo jako puno naučiti, kako o poslu, tako i o životu općenito.
Svakom poslodavcu trebalo bi biti u interesu da stvori zdravu radnu okolinu. Timski rad vrlo često određuje uspjeh ili neuspjeh poslovanja te provođenje team building aktivnosti postaje od vitalnog značaja za kolektiv, a sve u svrhu postizanja boljih timskih odnosa. Ipak, radi se o najvažnijoj imovini poslovanja, a to su zaposlenici!

Team building je zabava ali i ozbiljna izgradnja kolektiva!

Ne smijemo zaboraviti da su zaposlenici srce svakog poduzeća, a ovakvim procesom uspostavljanja i razvoja većeg osjećaja za suradnju među kolegama i međusobnog povjerenja, stvaramo sretne i zadovoljne zaposlenike dok istovremeno gradimo uspješno poduzeće.

Ovakav vid aktivnosti ne služi samo za jačanje timskog duha, već i za stjecanje raznih timskih vještina te jačanje performansi kolektiva:

 Smanjenje konflikta
 Jačanje povjerenja
 Poboljšanje komunikacije
 Razvijanje vještine rješavanja problema
 Napredak i rast u specifičnim vještinama
 Jačanje osjećaja zajedništva
 Povećanje kolektivne produktivnosti

Kvalitetan team building može biti kreativan i zabavan! To je prilika da se oslobodite, isprobate nešto novo i vidite svoje suradnike i zaposlenike u novom svjetlu. Away za Vas priprema individualne, personalizirane programe team buildinga, a sve na temelju profila tvrtke i njenih zaposlenika. Na taj način isporučujemo uslugu osmišljenu posebno za Vas i Vaše zaposlenike.

Prepustite se našoj kreativnosti i dopustite da Vas zadivimo!