ORGANIZACIJA EVENATA

Osim organizacije poslovnih putovanja, Away nudi i organizaciju te cjelokupni menadžment različitih korporativnih evenata, kao što su kongresi, seminari, razne edukacije, promocije, poslovna druženja, sajmovi te sportske manifestacije.

Često se tvrtke odlučuju na samostalnu organizaciju eventa, smatrajući da njihovi zaposlenici navedeno mogu kvalitetno odraditi uz svoj redovan posao. Međutim, istina je ipak malo drugačija, budući da je organizacija pojedinog eventa prilično zahtjevan posao.

Menadžment eventa uključuje puno promišljanja, planiranja i truda kako bi se realizirao zacrtani cilj te naposljetku, povratnu informaciju na samom eventu, kao i nakon njega. Osim cjelokupnog planiranja i savjetovanja, marketinških aktivnosti, vođenja financija projekta i web sustava, Away vodi brigu i o svim onim pozadinskim situacijama koje se ne osjete, odnosno ne vide, ali su vrlo često neizbježne. Pri tome mislimo na nepredvidive situacije koje sudionici evenata ne bi smjeli doživjeti. Away će se pobrinuti da su svi sudionici i ostale ključne osobe u pravo vrijeme na pravom mjestu te da ispune svoje zadaće na unaprijed planiran i dogovoren način.

Away, naša i Vaša event i putnička agencija učinit će sve kako bi zadovoljila želje, potrebe i mogućnosti svojih klijenata uz priželjkivani rezultat. Začinite svoj event s malim tajnama velikih majstora!

Imate novi proizvod ili uslugu koju želite prezentirati postojećim i novim korisnicima? Sve je spremno, još samo treba organizirati cijeli event. Kako? Mi znamo!

Nama možete prepustiti organizaciju prostora i sve opreme koja Vam je potrebna za adekvatnu prezentaciju proizvoda ili usluge. Od odabira mjesta prezentacije (showroom-a), organizacije hostesa, cateringa do svega što jedna prezentacija proizvoda ili usluge treba imati.

U mogućnosti smo za Vas organizirati i popratno osoblje i sve dodatne potrebne usluge. Od mjesta za parkiranje do organizacije garderobe.

Na Vama je samo da pripremite Vaš proizvod i potrebne marketinške materijale, a mi ćemo odraditi cjelokupnu uslugu kako biste Vi i Vaši klijenti bili zadovoljni te na najbolji mogući način odradili prezentaciju svog novog proizvoda ili usluge.

U današnje vrijeme svjedočimo sve većoj popularnosti i potrebi za organizacijom raznih seminara, sajmova, kongresa i inih evenata gdje se opet nameće kompleksnost cijelog projekta te potreba za profesionalnom i stručnom uslugom.

Ono što karakterizira Away event i putničku agenciju, jest prije svega naša posvećenost poslu, naša strast i naša odgovornost, a upravo to jamči uspjeh u realizaciji Vaše ideje.

Osim cjelokupne logistike, Away Vam jamči kreativnost u realizaciji, inovativnost za vrijeme trajanja eventa kao i usvajanje novih znanja. Poseban fokus dajemo umrežavanju sudionika te pripremi za snažnije konkuriranje na tržištu u cjelini. Naša agencija će se pobrinuti da realizira svaku Vašu viziju vodeći računa o temeljnim i ključnim pitanjima od šireg interesa za sve sudionike određenog eventa.

Dio naše stručne i profesionalne usluge uključuje razradu koncepta i strategije, odabir mjesta, prostora i opreme, planiranje budžeta, marketinške aktivnosti i medijsku podršku, brigu o osoblju, sudionicima i gostima, planiranje i rezervaciju izložbenih prostora, catering i ostalo.

Obratite nam se s punim povjerenjem, a mi ćemo se pobrinuti da Vašu misao pretvorimo u stvarnost!

Odradili ste sastanke sa svojim poslovnim partnerima na obostrano zadovoljstvo. Želite, na neki način, proslaviti uspješnu suradnju, ali ne znate što i kako?

Izvesti poslovne partnere na domjenak, zabavu, nešto treće ili sve to skupa? Pitanje je koje je opravdano. Kako zabaviti poslovne partnere i pri tome izgraditi prisniji kontakt s njima?

Prepustite taj dio nama. Ovisno o Vašim željama, mii ćemo odraditi cijelu organizaciju eventa. Pri tome ćemo organizirati sve; od pozivnice, večere, glazbe pa čak i voditelja/animatora.

Mi ćemo odraditi besprijekornu organizaciju, a Vi ćete imati nezaboravno druženje s Vašim poslovnim partnerima.

Sportska ste udruga i organizirate natjecanje, utakmicu, sportske pripreme ili jednostavno odlazite na sportski event. Pred Vama se nalazi milijun pitanja i problema koje treba riješiti kako bi adekvatno ugostili sportaše iz drugih gradova i zemalja ili pak odlaskom na sportski event bili opušteni barem u mjeri koja se odnosi na samo putovanje.

Gdje smjestiti sportaše i osoblje? Kako i na koji način osigurati prijevoz s mjesta noćenja do sportskog terena? Što napraviti sa slobodnim vremenom sportaša? To su sve pitanja koja si svatko, tko se bavi ovakvim tipom aktivnosti, postavi u takvim situacijama.

Mi znamo odgovore. Znamo kako Vas poslati na destinaciju, odabrati Vam adekvatan smještaj, ugostiti sportaše iz drugih gradova i zemalja i upotpuniti njihovo i Vaše slobodno vrijeme.

Svi znamo da je team building danas bitan dio svake poslovne organizacije. Team building služi ne samo za jačanje timskog duha, već i za stjecanje raznih timskih vještina. Dakle znate da je bitno, ali nemate vremena organizirati ništa po tom pitanju ili ne znate koje bi sve aktivnosti jedan team building morao imati.

Mi imamo velikog iskustva u organizaciji team buildinga i spremni smo vam pomoći u organizaciji manjih team buildinga za manje grupe.

Prilikom organizacije ovakvih evenata, pokrivamo sve aspekte jednog dobrog team buildinga: od organizacije izleta, sale za sastanke pa sve do radionica, druženja i zabave.

Našom organizacijom team buildinga dobit ćete cjelokupni aranžman u kojem će Vaši djelatnici naučiti puno toga, ali se i dobro zabaviti te izgraditi timski duh među sobom. Nakon dobrog team buildinga, odnosi među u Vašim zaposlenicima će dostići jednu novu, kvalitetniju razinu.

VRHUNSKA USLUGA

Dugogodišnjim iskustvom u organizaciji poslovnih putovanja stekli smo zavidnu razinu svih naših usluga!

KONTAKTIRAJTE NAS

TKO SMO MI?

Saznajte nešto više o nama. Pogledajte koji su naši ciljevi i misija te saznajte nešto više o našem poslovanju.

O NAMA