Nekoliko važnih koraka o kojima trebate voditi računa prilikom sudjelovanju na sajmu
21 studenoga, 2017
Od Whiteheada do Whiteheads-a
19 siječnja, 2018

Od organiziranog sastanka manjih grupa do organizacije kongresa

Jeste li znali da se postanak prve putničke agencije vezuje za organizaciju jednog davno održanog kongresa?

Radilo se o zajedničkom organiziranom odlasku članova društva antialkoholičara iz Leicestera na sastanak i druženje sa svojim istomišljenicima u Loughborough, i to naravno – željeznicom. Zahvaljujući organizatoru Thomasu Cook-u za samo jedan shilling putnici su putovali do Loughborougha i natrag, a u cijenu putne karte uključeno je bilo i serviranje poslijepodnevnog engleskog čaja. O uspjehu kongresa dovoljno govori činjenica da je rezultirao osnivanjem prve putničke agencije – Cook (sve to davne 1841. godine).

Danas su stvari nešto drugačije. Osim što sudionici kongresa često dolaze sa suprotnih strana svijeta, što iziskuje mnogo više vremena i truda, nerijetko su baš oni ti koji si moraju osigurati prijevoz i smještaj i to najčešće za malo više od jednog shillinga. Ni uspjeh svakog kongresa neće rezultirati osnivanjem nove putničke agencije. U današnje vrijeme postoje agencije kojima s povjerenjem možete prepustiti organizaciju jednog takvog događanja ili ih samo u određenoj mjeri uključiti kao podršku u nekim njenim aspektima, primjerice u dijelu koji se odnosi na posredovanje u prijevozu i smještaju za sudionike i goste kongresa, priredbi ili sl. Tipični primjer jedne takve agencije, specijalizirane za organizaciju svih vrsta poslovnih događanja i poslovnih putovanja jest event i putnička agencija Away.

Želite li se u potpunosti rasteretiti briga i prepustiti sve aspekte organizacije jednog takvog događanja ili manifestacije stručnom timu ili Vam samo treba podrška u organizaciji u dijelu koji se odnosi na prijevoz i smještaj sudionika i gostiju – obratite nam se s punim povjerenjem.

Pozvani ste kao sudionik jedne takve manifestacije i nalazite se u situaciji u kojoj znate gdje i kada morate biti, a ne znate najbrži i najbolji način kako doći na odredište? – kontakirajte nas. Uz minimalan angažman s Vaše strane i razmjene ključnih informacija, mi preuzimamo odgovornost u organizaciji Vašeg putovanja i sudjelovanja. Na taj način, ne samo da ćete osloboditi svoje vrijeme i trud, već ćete na Vaše veliko zadovoljstvo pred sobom imati detaljan itinerar koji će Vas u konačnici uspješno dovesti do željene destinacije i osigurati pravovremeno sudjelovanje na ciljanom kongresu.