Najveći svjetski stručnjaci estetske medicine stižu u Opatiju
5 lipnja, 2018
Treba li Vaše poslovno putovanje biti isključivo poslovno?
13 studenoga, 2018

AGENCIJA AWAY – PONOSNI TEHNIČKI ORGANIZATOR 1. HRVATSKOG KONGRESA ESTETSKE MEDICINE S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM

Upravo ovog vikenda, 16. i 17. lipnja 2018. godine u opatijskom hotelu Milenij, Hrvatska udruga estetske medicine organizira 1. Hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem, u suradnji s francuskim i talijanskim kolegama iz “Union Internationale de Médecine Esthétique” i “Società Italiana di Medicina Estetica” te agencijom Away, kao tehničkim organizatorom.

Unatoč relativno malom broju liječnika specijaliziranim u području estetske medicine u Hrvatskoj, očekujemo dolazak preko 200 sudionika te 40 domaćih i svjetskih predavača iz 12 zemalja, a 24 sata prije službenog otvaranja Kongresa, interes ne jenjava.

Estetska medicina nije samo sinonim za filere i botokse, već je i preventivna, kurativna i tek onda korektivna medicina, objasnila nam je na jednom od prvih sastanaka dr. Elma Bunar, predsjednica Hrvatske udruge estetske medicine. Nešto detaljniji pregled estetske medicine dat će nam u svom uvodnom predavanju vrhunski svjetski stručnjak, predsjednik talijanske udruge estetske medicine i glavni tajnik međunarodne udruge estetske medicine, prof. Emanuele Bartoletti, nakon kojeg će uslijediti bogat i dinamičan program zaokružen svečanom večerom.

Osim što se u Opatiji, mjestu idealnom za uspostavljanje harmonije kojoj teži estetska medicina, nalazi sjedište Udruge, ona nije slučajno odabrana kao domaćin ovog skupa. Ovo je prvi ovakav kongres u Hrvatskoj , i osim što je od iznimne važnosti za domaću znanstvenu zajednicu, idealna je prilika da Republika Hrvatska i Primorsko-goranska županija te Grad Opatija postanu središte ove, najbrže rastuće grane suvremenog zdravstva.

Značaj Kongresa prepoznali su Ministarstvo zdravstva, Ministarstvo turizma, Sveučilište u Rijeci, Hrvatska liječnička komora, Primorsko-goranska županija, Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, Turističke zajednice Kvarnera i Grada Opatije te Grad Opatija, a podršku Kongresu dala je i predsjednica RH, Kolinda Grabar Kitarović. 

Počašćeni smo biti dijelom ovog velikog i značajnog događaja i drago nam je da je klijent upravo u nama prepoznao pouzdanog partnera u organizaciji. Veliko hvala Hrvatskoj udruzi estetske medicine na čelu s predsjednicom dr. Elmom Bunar i potpredsjednicom dr. Asjom Perović, svim uključenim institucijama na podršci te pojedincima na osobnom angažmanu.